Responsive hjemmesider


Over 50% av søk i Google kommer nå fra mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner. Er din hjemmeside tilpasset de nye mobile brukerne?

main
 

 

Responsive hjemmesider

 

Bred erfaring og spisskompetanse


responsive websider

Bedre brukeropplevelse

De fleste hjemmesider kan åpnes på en mobiltelefon eller en tablett, men spørsmålet er hvor brukervennlig innholdet blir fremstilt, og hvor enkelt det er for kunden å navigere seg gjennom websiden for å finne den informasjonen han/hun leter etter.

 

responsive websider

Hvorfor "responsive"?

Er menypunktene for små til å trykke på?, er skriftstørrelsen på teksten leselig?, fungerer kontaktskjemaet?, kan kunden finne ditt tlf. nr., og ringe direkte ved å klikke på en knapp? Det er slike spørsmål du bør stille til websiden din, da dette er kravene kunden setter for å kontakte akkuratt din bedrift fra mobiltelefonen.

 

Responsive websider fra Altiweb

Et responsivt design fra Altiweb løser disse problemene ettersom hjemmesiden automatisk tilpasser seg brukerens skjerm. Besøker noen hjemmesiden fra mobilen sin vil en mobiltilpasset side dukke opp med den funksjonaliteten brukeren ønsker å se.

Altiweb har mange eksempler på hvordan dette kan løses og tar gjerne en uforpliktde prat med deg og din bedrift for å se om dette er noe vi kan hjelpe dere med.


Store menyer, knapper og linker

Hvor mange ganger har du ikke irritert deg over å bomme på knappene på en hjemmeside fordi de er for små og uhåndterlig på en mobilskjerm?

En undersøkelse Google har gjort i samarbeid med Ipsos OTC Media CT viser at 81% av Norges befolkning bruker mobilen til å søke etter lokal info (se detaljer her). Altiweb kan hjelpe deg å tilrettelegge hjemmesiden din til de nye kravene brukerne stiller!

Kontakt oss i dag så vi kan gi deg et tilbud for tilpasning av din hjemmeside.

 

 

del mail

© 2013 Altiweb AS
Martin Linges Vei 25 - 1364 Fornebu

Telefon: +47 21 97 21 00
Faks:     +47 21 97 21 10

E-post:

Kart:    Trykk her

Logg inn

 

Trenger du hjelp?

Altiweb har fri support alle hverdager,
fra kl. 08:30 til 16:00 på mail og telefon.

E-post:

Telefon: +47 21 97 21 00

eller se våre hjelpesider for veiledning.