Twitter for bedrifter


fo twitter
Kontakt oss på 21 97 21 00 for tilbud!

 

Vil du ta del i det som skjer, når det skjer? Vil du nå ut med den seneste informasjonen om din bedrift? Da er Twitter noe for deg.

 

Hvorfor skrive en hel roman når det rekker med en ”tweet”? På Twitter er det kort og konsist som gjelder. Innleggene på maks 140 tegn kalles for tweets og kan sammenlignes med en statusoppdatering. På Twitter kan du dele med resten av omverdenen det som skjer i din bedrift akkurat nå.
Med rett verktøy kan Twitter bli en viktig byggestein i din digitale markedsføring. Du kan også passe på å følge nyhetsstrømmen, dine venner, eller din største konkurrent.Hva er egentlig Twitter?


Twitters egen definisjon er ”et nettverk for realtidsinformasjon som drives av mennesker
verden over, og som lar deg dele med deg, og oppdage hva som skjer akkurat nå.” Kort fortalt er Twitter en mikroblogg der du selv velger hvem du skal følge og der andre kan velge å følge deg, bli såkalte ”tweeps”. Ved å følge nyhetskanaler, dine venner, andre bedrifter, eller hvorfor ikke Charlie Sheen, får du ta del i deres oppdateringer. Og til Altiweb AS Twittergjengjeld kanskje de velger å ta del i dine.


Hvorfor skal vi finnes på Twitter?


Fordi det er en enkel måte for deg å nå ut til mange mennesker raskt med den seneste informasjon. 190 millioner brukere sier sitt. Via Twitter holder de seg oppdaterte om alt fra produktlanseringer fra sine favorittbedrifter til venners middagsinnkjøp og helgeplaner. Blant den twitrende massen finnes eksisterende og potensielle kunder, journalister, opinionsdannere, bloggere og andre nøkkelpersoner for din bedrift. Via Twitter kan du skape et nettverk og engasjere din målgruppe, se til at de rette personene nås av rett informasjon, samt bygge relasjoner med mennesker som kan bli gode ambassadører for ditt varemerke.

 

Hva kan Altiweb hjelpe din bedrift med!


-    Opprette en konto i din bedrifts navn
-    Designe en unik layout tilpasset deres firmaprofil
-    Hjelpe å lete opp brukere som deres bedrift ville ha nytte av å følge som f.eks. samarbeidspartnere, journalister, bloggere, konkurrenter, forhandlere osv.
-    Innføring i i språk og teknikker

 


del mail

© 2013 Altiweb AS
Martin Linges Vei 25 - 1364 Fornebu

Telefon: +47 21 97 21 00
Faks:     +47 21 97 21 10

E-post:

Kart:    Trykk her

Logg inn

 

Trenger du hjelp?

Altiweb har fri support alle hverdager,
fra kl. 08:30 til 16:00 på mail og telefon.

E-post:

Telefon: +47 21 97 21 00

eller se våre hjelpesider for veiledning.