Fri support alle hverdager!
 
support

Telefon:             21 97 21 00


Åpningstider:  08:30 - 16:00

 

Altiweb tilbyr fri support til alle sine kunder med Grunnpakke+ og Komplett, mandag til fredag fra 08.30 til 16.00. Henvendelser kan både sendes via mail og telefon.

Kontakt Altiweb support ved hjelp av knappen under eller på telefon 21 97 21 00.

 

Problemer med å redigere i hjemmesiden din?
Klikk her for brukerveiledninger til vårt CMS system.

 

 

 

Brukerveiledning


Vi har samlet sammen de oftest stilte spørsmålene og gir i brukerveiledingen svar på disse, illustrert med både tekst og bilder.
Dersom du har spørsmål knyttet til redigering og vedlikehold av din nettside, anbefaler vi å lese dette dokumentet før du tar kontakt med oss. Skulle du mot formodning ikke finne svar på dine spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ringe oss eller sende mail.
Last-ned-brukerveiledning

Om du kommer opp i problemstillinger som ikke står under, men som du anser som vesentlig, ville vi satt pris på om du opplyser oss om dette så vi kan tilføre dette til brukerveiledningen.
Slike henvendelser kan sendes til

 

Under kan du laste ned brukerveiledninger som viser hvordan du med enkelhet oppdaterer din nettside!
Dersom det oppstår problemer, er det bare å ta kontakt med oss på telefon: 21 97 21 00 eller

 

Domene oppsett DNS

wwwHar dere eget domene og hjemmeside produsert av oss må domenet pekes til vår server. Veiledningen er for www.domeneshop.no, men det er den samme serveren som skal pekes til om dere benytter andre leverandører.
Last ned

 

Spørsmål og svar: oppsett av e-post
epostoppsett

Når du skal sende og motta epost gjennom Domeneshop, er det to ting som må gjøres:

 
1. Epost-kontoen må opprettes i kontrollpanelet på www.domeneshop.no/login

Når kontoen er opprettet, må du notere deg brukernavn og passord, og den nyopprettede epost-kontoen må knyttes til
en eller flere epost-adresser, slik at det faktisk kommer epost inn på kontoen. (Hvis ikke kan du bare sende utgående post.)

Hvordan du setter opp epost-kontoer og epost-adresser i kontrollpanelet er nærmere beskrevet her. Dersom det er en annen
person som administrerer domenet som epost-adressen din ligger under og du allerede har fått tildelt brukernavn og passord,
kan du gå rett til neste punkt.


2. Du må velge hvordan du ønsker å lese epost

Når du har fått tildelt brukernavn og passord, kan du velge mellom tre forskjellige måter å lese epost på:

1. Webmail: er en enkel og praktisk måte å lese epost på dersom du er mye på farten og trenger å sjekke eposten din fra tilfeldige maskiner (f.eks. Internett-kafeer).Alt du trenger er en web-leser, men funksjonaliteten som du får med webmail er svært begrenset i forhold til et fullblods epost-program (POP3 eller IMAP).

 divide 01

2. POP3: Dette er den vanligste måten å lese epost på, og støttes av nær sagt alle epost-programmer.Når du leser epost med POP3, laster epost-programmet ditt ned alle meldingene fra Domeneshops epost-server og lagrer dem lokalt på din egen datamaskin. POP3 er mest praktisk når du stort sett leser epost fra den samme maskinen hver gang.

 divide 01

3. IMAP: Dette alternativet egner seg best dersom du pleier å lese epost fra flere forskjellige maskiner (f.eks. hjemme og på jobb eller iPhone), og vil si at de meldingene som du har lest fra en maskin skal dukke opp som leste når du logger inn fra en annen maskin. Med IMAP blir all eposten din og hele mappestrukturen liggende sentralt på Domeneshops epost-server, og når du flytter en melding fra en folder til en annen blir dette synlig fra alle maskiner du leser epost på. IMAP-protokollen støttes av de fleste moderne epost-programmer, men ikke alle programmer er like godt egnet.


del mail

© 2013 Altiweb AS
Martin Linges Vei 25 - 1364 Fornebu

Telefon: +47 21 97 21 00
Faks:     +47 21 97 21 10

E-post:

Kart:    Trykk her

Logg inn

 

Trenger du hjelp?

Altiweb har fri support alle hverdager,
fra kl. 08:30 til 16:00 på mail og telefon.

E-post:

Telefon: +47 21 97 21 00

eller se våre hjelpesider for veiledning.